Mød Anna Eiholm, del 2

Working the calves

calfJeg har en lille dyst med min kæreste. Jeg kom nemlig en dag til at sige, at jeg troede jeg havde stærkere lægmuskler end ham… Ups.. sådan noget skal man jo ikke sige, for nu er jeg jo blevet udfordret. Han har haft problemer med sin hofte på det sidste og har holdt en lille pause fra træningen. Jeg har derfor haft mulighed for at træne lidt i smug, haha.

Jeg har postet videoen før, men gør det igen, da det primært er den jeg træner til. Hun snakker en del i starten, men starter selve træningen ved 1:48.

Har I prøvet videoen? Jeg synes den var ekstremt hård i starten og jeg kunne tydeligt mærke det flere dage efter. Jeg er dog efterhånden blevet ret god til den og ikke længere så efterfølgende ;)

 

 

lean

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mød Anna Eiholm, del 2