Hvordan man hurtigst forbrænder 800 kalorier....

Alt eller intet…

… sådan en pige er jeg på mange punkter…
Når jeg for eksempel er inde i en god løberutine, så løber jeg hver dag. Hvis jeg ikke får løbet en dag, så har jeg umådeligt svært ved at få løbet dagen efter. Alt eller intet. Det er pisseirriterende at have det sådan og noget min mor mange gange har grint af..
Sådan har jeg desværre haft det på det sidste med dette sixpack-program. Jeg har dagligt haft hovedpine i den sidste uges tid og har derudover haft ondt i maven og kvalme. Det har gjort at jeg ikke er særlig tilfreds med min indsats og jeg føler jeg gør det halvhjertet – og det vil jeg ikke. Så da jeg igen i dag vågnede med en dundrende hovedpine besluttede jeg mig for at jeg har brug for en lille pause fra programmet indtil jeg er helt ovenpå igen. Så hvis jeg er klar igen og ovenpå om en uges tid, starter jeg på en frisk og tager to benhårde uger af uge 5+6 programmet.
Jeg ved godt det ikke er optimalt, men sådan er det nu engang. Jeg havde virkelig håbet at kunne holde alle seks uger i træk, for hold nu op, hvor er I bare SÅ søde og fantastiske til at støtte op om mit projekt! :) Det er helt vildt og meget motiverende. Tusind tak for det :)

Jeg glæder mig til at vende tilbage til programmet med fornyet energi, men indtil da får I lige et “dagens mad” fra i fredags:

dag x

Morgenmad: 
Skyr med revet æble og kanel samt et par mandler
Formiddagssnack:
100 g pære
Frokost:
2 æg og 300 g frosnegrøntsager stegt med karry
Eftermiddagssnack: 
1,5 dl skyr med 75 g appelsin og et drys solsikkekerner
Aftensmad: 
Kyllingefrikadeller med 300 g grøntsager
Aftensnack: 
200 g gulerødder og 1 dl skyr med krydderier

Follow on Bloglovin

7

 • Hvor ser det altså bare lækkert ud!!

  http://www.bysignebendixen.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg synes det er super sejt kæmpet og endnu sejere, at du lytter til din krop!
  Måske er det et lille break den netop har brug for.
  Hvilken nummer iForm er programmet forresten i? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • fitspiration

   Tusind tak for den søde kommentar :)
   Håber også det kommer til at hjælpe, for er ved at være træt af at have det sådan her :(
   Det er fra sidste måneds blad, ved desværre ikke hvilket nr det er :/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg kunne forestille mig, at dette indlægge ikke var så sjovt at skrive – da du (selvom dette på ingen måde er rigtigt!!) måske kunne føle projektet lidt mislykket. Det er efter min mening dog kun sat på en midlertidig pause, men jeg vil bare takke dig for at skrive indlægget – for på det punkt er vi to åbenbart utrolig ens, og selvom det uden tvivl er fantastisk motiverende at følge dine fremskridt og dine idéer, er det alligevel dejligt at du også deler disse sider med os læsere. Det giver mig sgu egentligt mere håb, og mere blod på tanden til at komme op på hesten igen – som jeg selv personligt har haft det lidt svært med, her på det sidste. Så ja tusind tak – og we are with you for better and for worse ;-)
  Hilsen Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • fitspiration

   Du har helt ret, dette indlæg var meget svært at få ned, for jeg er alligevel nået 2/3 del af programmet, men jeg bliver simpelthen nødt til at lytte til min krop for er træt af at have det dårligt :( Jeg er dog sikker på, at jeg nok skal komme tilbage til det og forhåbentlig med ekstra energi :)
   Du skal have tusind tak for din søde kommentar, den var rigtig dejlig at læse og det glæder mig at min fiasko, trods alt kan hjælpe andre :) Så må du komme op på hesten igen før eller sammen med mig :) Er sikker på det lykkes for dig – og skriv endelig når du synes det kører igen (eller hvis det er svært). Elsker at høre hvordan det går for jer, mine søde læsere :)

   De bedste hilsner
   Tine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg er helt og aldeles enig med Ida.
  Du har udvist en storhed ved at kunne følge et program så dette, men min repekt for dig er nærmest grænseløs nu, hvor du handler på denne menneskelige måde. Selverkendelse og selvrespekt er der i dag alt for lidt af i verden, men det er helt sikkert at du besidder disse egenskaber.
  Hav en god uge og god bedring. Og øv forresten. Er også selv lige blevet syg, så ved hvordan du har det :(

  Venlig hilsen Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • fitspiration

   Tusind tak, din kommentar betyder uendeligt meget :)
   God bedring til dig ogå :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan man hurtigst forbrænder 800 kalorier....