Olieterninger

Proteinrig morgenmad

Jeg havde egentlig tænkt at I skulle få en masse lækre stemningsbilleder fra Skagen af. Det er imidlertid lidt svært at lave, når alt jeg har foretaget mig de sidste par dage har foregået liggende fra sofaen af. Jeg er nemlig blevet syg :( Øv, øv! Håber dog på at komme ud på en lille gåtur senere i dag langs stranden :)

Nå, tilbage til det indlægget egentlig skulle handle om – proteinrig morgenmad. Jeg har modtaget to bøtter proteinpulver fra Gymnordic.com og har været i gang med at eksperimentere lidt.

På  det første af de nedenstående billeder har jeg lavet en “yoghurt” bestående 20 g kokosmel, 60 frosne jordbær, 1/2 dl vand, 2 spsk skyr og et scoop Berry Milkshake proteinpulver. Det hele har jeg blendet sammen i min minihakker. På toppen har jeg drysset med hørfrø, mandler, jordbær og blåbær.

På  det andet billede har jeg blendet en “yoghurt” bestående 20 g kokosmel, 1/2 frossen banan, 1/2 dl vand, 2 spsk skyr og et scoop Banana proteinpulver. På toppen har jeg drysset med hørfrø, mandler og blåbær.

På det sidste billede har jeg lavet pandekager af en banan blendet med et æg og 1/2 scoop proteinpulver med banansmag. På toppen har jeg lavet halv portion  af “yoghurten” fra det første billede. Jeg har pyntet det med friske jordbær, blåbær og hørfrø.

Ikke-navngivet-1

Proteinpulveret, som jeg har modtaget kan købes i forskellige smagsvarianter lige her. Jeg har som sagt fået tilsendt med Berry Milkshake og med Banana.

Proteinpulveret har jeg modtaget som gave af Gymnordic.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Olieterninger