Når træning bliver sjov og ballade

Morgenmadstrifli

Er det overhovedet et ord? :) Hvis I er i tvivl om hvad jeg mener, så viser de to nedenstående billeder det vist meget godt:

trifli

 Fælles for dem begge er at de består af frugt- müsli- og skyr-lag.

müsli

I nedenstående trifli blendede jeg ca. 2 dl skyr med ca. 1 dl kokosmel, 1 scoop Berry Milkshake proteinpulver og ca 1 dl frosne jordbær (det er lidt ca. mål, da jeg bare laver det lidt på slump). Det udgjorde “skyr-laget”. På toppen er der hindbær, som blev kogt med vand, sødemiddel og frisk mynteblade. Jeg lod det koge indtil konsistensen var tyknet og hældte det på mens den stadig var varm.

Frugt lagene bestod i denne trifli af en conference pære. 

triflien

 

Proteinpulveret jeg brugte var Berry Milkshake, som jeg har modtaget som gave af Gymnordic.com. I kan finde den her.

Follow on Bloglovin

8

 • Sasha

  Det ser godt nok lækkert ud :-)

  Jeg går meget til StepFit, men kunne også godt tænke mig at komme i gang med BodyFit. Hvor mange gange om ugen træner du dette eller har du nogen idé om, hvor mange gange man skal, før det giver noget?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • fitspiration

   Det smager også bare rigtig lækkert! :)
   Jeg forsøger at træne bodyfit 2-3 gange om ugen. På den måde er der både plads til restitution og jeg kan se fremskidt. Så det er nok egentlig også det jeg vil anbefale :) Men kast dig endelig ud i det – det er virkelig fedt! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sasha

   Okay, tak for svar.
   Er aldrig rigtig kommet i gang med det. De få gange jeg har været til det, synes jeg ikke rigtig det fungerede. Vil gerne have en del kilo på i squat, men pludselig skulle man træne biceps i samme blok uden pause, så man ikke kunne nå at skifte vægte.
   Kombinerer du med stram op eller giver bodyfit mere?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • fitspiration

   Åh nej, det er simpelthen så irriterende at bodyfit ikke altid bare er det samme. Det lyder til at du har prøvet de bodyfit hold som jeg selv er løber fra. Jeg boede i København sidste semester og det lykkedes mig kun at finde én instruktør som kørte bodyfit-holdet på den måde jeg er vant til fra Aarhus. De hold jeg er vant til er opbygget af 10 sange – én til opvarmning og så én til hver større muskelgruppe. På den måde kan man få en masse vægt på uden at skulle lave alle mulige kombinationer med biceps og så tilbage til squat. Træner du i København eller hvor i landet befinder du dig?
   Jeg kombinerer indimellem bodyfit med stram op, men det er mest for at få lidt variation :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sasha

   Okay. Så har jeg nok bare været rigtig uheldig med de instruktører, jeg har prøvet. Træner nemlig også selv i Aarhus. :-)
   Må nok hellere give det en chance igen så.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • AJ

  Hvor ser det lækkert ud! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tror du man kan bruge mælk istedet for scoop Berry Milkshake?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når træning bliver sjov og ballade