Lørsdagsmorgenmad

Off topic: Reklamer på bloggen

Der kommer lige et hurtigt off-topic indlæg. Til min store skuffelse så jeg i dag, at der er reklamer på min blog. ØV! Jeg havde ellers været inde på forskellige basisblogs på bloggersdelight inden jeg skriftede herover for at sikre mig at der IKKE var reklamer. Jeg havde imidlertid glemt, at jeg har en ganske god reklameblocker på min browser og jeg derfor ikke ser reklamerne.
Hvis du ikke ser bloggen via Bloglovin’, vil jeg helt klart anbefale dig at installere en “Adblock”. Den jeg benytter mig af finder du lige her og fungerer i Chrome. Bruger du en anden browser, så søg bare på google :)

Follow on Bloglovin

3

 • Sup, thank you for the terrific post, it is just a fabulous one.
  I’m sure that I have access to a number of friends and family which are thinking about reading this. Thanks!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • My partner and I stumbled over here by a different web address and thought I
  might check things out. I like what I see so i am just following you.

  Look forward to finding out about your web page repeatedly.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hi, I do believe this is an excellent web site. I stumbledupon it ;) I will come back yet again since I bookmarked
  it. Money and freedom is the best way to change, may you be rich and continue to help others.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørsdagsmorgenmad