Grapefruitlicious | Tumblr

Velkommen til Fitspiration!

Velkommen til min nye blog :)
Jeg har glæder mig rigtig meget til den endelig var færdig. Jeg havde lyst til at starte på en frisk og så ønskede jeg en layout ændring, som jeg ikke kunne opnå på mit gamle domæne og har derfor valgt at rykke den herover. Gamle relevante indlæg fra liseogtine.wordpress.com er rykket med over og er således også at finde på denne blog.

Hvis du følger Liseogtine på Bloglovin’, bliver du automatisk rykket herover. Det betyder, at du altså ikke skal gøre noget for at følge min nye blog :)

Håber I har lyst til at følge mig herovre.

Follow on Bloglovin

4

 • Ej, hvor træls egentlig.. havde selv lige kommet op på det samme navn som dit.. Nånå, men sådan er det. Kan godt li dit nye blognavn! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Christensen

  Blev meget overrasket da jeg loggede ind på bloglovin, og så at jeg fulgte en blog kaldes fitspiration (genialt navn, by the way : )) Jeg kunne godt regne ud at bloggen ville gå i den retning, hvilket jeg synes er super fedt : ) At du har oprettet en ny blog og skiftet over til bloggers delight, synes jeg også viser at du er meget seriøs omkring projektet. Jeg glæder mig rigitg meget til at følge bloggen og at få masser af inspiration til lækker sund mad og masser af træning : )
  – Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • fitspiration

   Haha, ja sorry at jeg bare sådan rykker rundt på jer følgere ;) Fedt du har taget så godt i mod min nye blog, det er jeg virkelig glad for. Jeg har også tænkt mig at være ret seriøs omkring dette projekt, da det er noget jeg har gået og overvejet i mere end et år nu :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grapefruitlicious | Tumblr