Proteinrig morgenmad

Glimt af Skagen :)

Håber I alle nyder påsken i disse dage :) Jeg er netop kommet hjem fra Skagen, hvor jeg rigtig har hygget mig (til trods for at jeg faktisk lå syge alle dagene).

Mine forældre har det skønneste sommerhus deroppe, hvor jeg lige listede rundt og tog lidt billeder, så I kan få lov til at få et lille glimt af forårsstemningen deroppe fra. Solen skinnende alle dagene, men det var bidende koldt uden for (men det opdager man ikke når man bare ligger i sofaen under dynen, haha..). Nedenstående billede af ulven er mit lille påske DIY-projekt, hvor jeg (og min far) fik lavet mig et par malerier af både en ulv og et med en elg af By Nord viskestykker.

skagen-1

Og så lige et par billeder af gåturen fra i går. Man kan jo ikke være i Skagen uden at komme ud til grenen.

skagen-2

 

Hvad er jeres planer her i påsken? :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Proteinrig morgenmad