Sunde mellemmåltider # 2

Variation i morgenmaden

Jeg elsker, elsker, ELSKER havregryn. Det er lidt frygteligt… Jeg har mange gange prøvet at afvænne mig fra det, men det går ikke så godt… Jeg er faktisk så vild med det, at jeg gerne vil bytte det for en skål slik, is eller chips – any time, any day.

Men til trods for at jeg er så vild med det, er det faktisk sjældent at jeg ændrer i min havregrød, men nu skulle det være. Jeg har derfor eksperimenteret (kun en lillebitte smule) og lavet denne variation af den klassiske havregrød: 

Er der nogle af jer, som har det på samme måde når det kommer til havregryn eller er jeg ene freak? ;)

Follow on Bloglovin

16

 • Iben

  I follow you!! Morgenmaden er absolut dagens bedste måltid – og består ALTID af havregrød :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • fitspiration

   Er glad for at høre, at jeg ikke er den eneste :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ELSKER havregryn så meget, at jeg kan spise det tørt uden mælk eller andet :-) Se det er sært! Så nej vi er to gryn-freaks :-) /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • fitspiration

   Haha, fedt! :D Jeg erstatter faktisk oftest mel med havregryn i opskrifter osv. Er vist lidt for afhængig ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da heller ikke den værste byttehandel at lave ;-) Får bagepulveret det til at hæve en smule, eller? :-)

  Knus john-a

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • fitspiration

   Nej vel? :)
   Ja, en lille smule, men det er faktisk ikke meget… “Dejen” er ret tung i det, så det er kun en lille smule de har mulighed for at hæve..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt

  Der er ikke noget bedre en havregrød :-)!
  Jeg har også prøvet at lave det på et par forskellige måder, men faktisk kan jeg bedst lide den helt ”almindelige” lavet på vand med mel.
  Det her lyder nu meget lækkert – synes du selv, at den er bedre end almindelig, eller bare god som variation :-)?
  Tak for en skøn blog!

  http://madenerikkedinfjende.dk blog om MAD og SPISEFORSTYRRELSE

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • fitspiration

   Havregrød med vand og mel? Har ikke prøvet at putte mel i før… Det må jeg nok hellere prøve :)
   Jeg er faktisk mest til den almindelige havregrød, men elsker endnu mere havregryn med mælk på – så det er en rigtig “treat” for mig, når jeg skal gøre min dag ekstra god ;)
   Tak for den søde respons :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Er havregrød ikke godt om morgenen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • fitspiration

   Jo, det er nok mig, som har lavet en lidt uheldig formulering. Jeg elsker bare havregryn og morgenmad så meget, at hvis jeg ikke tænker over det, så kommer jeg til at spise så meget at jeg tager på af det ;) Der er relativt mange kalorier i havregryn, men laves det som en grød er det dejligt mættende og er god næring :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg eeeelsker også havregryn!! Specielt med kold skummetmælk og rosiner – det er lige så godt som slik eller kage! Det skal dig være de grove :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • fitspiration

   Jeg kunne ikke være mere enig med dig! :D Har det på samme måde :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor mange bliver der ud af portionen og hvordan smager de? Altså konsistensmæssigt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • fitspiration

   Jeg mener det var ca fem stk jeg fik ud af den portion. De er lidt tunge i det, men smager godt :) De er dog lidt neutrale i smagen, så man kan evt putte lidt kanel i eller spise noget frugt ved siden af :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh ja! Det kan du tro – er også helt besat af havregryn. Det indeholder jo en masse gode kostfibre, meeen det kunne nu have været rart med et højere indhold af protein frem for kulhydrater… Spiser også havregrød hver morgen, og nyder det hver eneste dag!
  Hvis du endnu ikke har prøvet det, kan jeg anbefale at tilsætte et æg til havregrøden! Det er virkelig lækkert, opskriften jeg bruger kommer fra Mallibue’s skønne blog:http://mallibue.wordpress.com/2012/12/04/havregrod-til-morgenmad/
  Håber du nyder turen til New Zealand :)
  Kh. Betina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg spiser altid havregryn og all bran ud over :D Synes det smager meget godt.
  Lækker opskrift, må prøves efter ski tur. Hvor mange bliver der til? :)

  Smiles,
  Maia/www.fitskinnyandhealthy.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde mellemmåltider # 2