Pandekager
Det var slet ikke meningen, at der skulle være så meget om pandekager,
men nu hvor opskriften blev efterspurgt et par gange – så skal I da også få lov til at få den ;)
Den er faktisk meget simpel og består egentlig bare af havregrød og æg og blev oprindelig lavet i mangel på banan.
Fremgangsmåde:
- Bland ca 0,75 dl kogende vand sammen med havregryn, sødemiddel (kan undlades eller erstattes af to tsk sukker) og salt.
- Blend det hele til en ensartet masse (jeg brugte min højtelskede minihakker)
- Tilsæt ægget og blend det igen. Konsistensen skal nu gerne være som almindelig pandekage dej – ikke for tør og ikke får våd (haha, sikken god forklaring, hva’?)
- På en varm pande kan pandekagerne nu laves – enten som små, mellem eller én stor :)Der kan også tilføjes vaniljepulver, revet appelsin- eller citronskal, kokosmel, hørfrø osv. Kun fantasien sætter grænser ;)
Note: Havregrøden må helst ikke være alt for varm (dvs. ikke kogende) når ægget tilsættes.
Lyder virkelig godt! Håber det er i orden jeg deler opskriften på min blog (sætter selvfølgelig sourcen til at være din blog). Den er for god til at holde hemmelig. ;)
// Camilla