Mandagsinspiration

Tak for jeres opbakning :)

Jeg er nu kommet tilbage til Danmark og er lige så langsomt ved at komme mig over jetlag. Og gudskelov for det. Det er altså ikke spor sjovt at vaske tøj kl halv fire om natten ;) 

Til gengæld, så er det vildt fedt at tjekke sin bloglovin profil og opdage at man har over 500 skønne og dejlige læsere, der fast følger ens blog! Det er lidt over to måneder siden jeg oprettede bloggen og jeg er så overvældet over jeres opbakning! TUSIND TAK og velkommen til jer nye læsere! :)

Jeg havde i lang tid gået og overvejet denne type blog og hvor er jeg bare glad for at jeg startede den :) I er rigtig søde til både at kommentere og like mine indlæg og det gør det SÅ fedt at være mig :) Det er nemlig så hyggeligt at svare på jeres kommentarer og når I liker et indlæg giver det mig en indikation om hvilken type indlæg I finder relevante. Jeg vil nu alligevel benytte dette indlæg til at spørge jer om hvilken type indlæg I bedst kan lide og hvad kunne I godt tænke jer at se mere af?
Min oprindelige plan var ikke, at der skulle være så mange opskrifter, som der er lige nu, men jeg fortsætter gerne med dem, hvis der er interesse for det? :)
I morgen starter min nye trænings- og kostplan, som jeg selvfølgelig nok skal skrive mere om herinde :)

Follow on Bloglovin

5

 • Julie

  Jeg ELSKER dine opskrifter og fine billeder dertil, så bliv endelig ved med det :-)! og motivationsbilleder er også lige sagen.
  Synes faktisk der gerne måtte være mere hvad DU f.eks. spiste, trænede, har af tøj på i fitness, så du på den måde kommer mere ind over bloggen selv :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • fitspiration

   Det glæder mig at høre! :) Tusind tak for den søde respons.
   Det lyder faktisk som en god idé, det vil jeg se om jeg ikke kan forsøge mig på… pt bruger jeg mange flere penge på træningstøj end på alm. tøj,så der burde vist være mere end rigeligt, der kan vises frem ;)
   Måske jeg skulle prøve en “hvad jeg har spist i dag”-agtigt indlæg? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for smoothie-date idag frøken! Jeg synes du skal have fitness-videoer! :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Velkommen hjem søde! :-)

  Jeg synes der skal flere indlæg om f.eks træning – helst hvor det er billeder taget af dig selv, og ikke bare “nakket” fra nettet ;-) Sådan noget elsker jeg i hvertfald!

  Knus john-a // jonnaboe.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • fitspiration

   Tak :)
   Det var faktisk også planen at jeg ville gøre i den kommende tid, så det er jo heldigt! :) Jeg er nemlig selv ved at være liiidt træt af mandagsinspiration fra Tumblr, da jeg synes mange af billederne florer på diverse blogs og ikke er så personlige..

   Tak for responsen :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsinspiration