10 dage til...

Sund på sociale medier :o)

Altså, det er ikke fordi man kan komme sund ovenpå sociale medier eller bliver sund af at være på sociale medier, men man kan måske blive motiveret til at leve sundere. Bare lige så vi har fået det slået fast ;)

Jeg har oprettet en facebook side, hvor I skal være velkommen til at kigge forbi (klik her). Jeg håber siden kan blive brugt begge veje. Den er tiltænk som et slags forum og frirum for gode idéer og generel motivation :) Støder I på noget sjovt, så del det eller mangler I motivation, så råb højt ;)
Håber I synes om mit lille tiltag :)

(Klik på ovenstående billede for at komme til facebook-siden)

Jeg er også at finde på Instagram, hvis I skulle have lyst til at kigge med der. Derinde hedder jeg: fitspirationbloggersdelight

Jeg fandt denne gif her og er noget i den stil jeg tænker der i fremtiden bliver delt inde på min nye side, som jeg ikke har tænkt mig at lave indlæg på bloggen omkring :) 

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 dage til...