It's peanuts!

Sund jul: Nougat

Mmmmnh, nougat… Jeg er en rigtig konfekt-pige! Det er det, som er med til at gøre julen ekstra speciel, hvis du spørger mig :) Generelt siger julemad mig egentlig ikke så meget, men de søde julelækkerier, dem kan jeg simpelthen ikke holde mig fra.

Men hvad gør man så, når man gerne vil forene en sund levestil med julekonfekt.. Det er et stort dilemma kan jeg godt fortælle jer ;) Jeg kom dog i tanke om en opskrift jeg faldt over sidste år, som er et indlæg skrevet af Madbanditten.  Jeg fulgte hendes opskrift, men valgte lave hasselnøddesmøren selv. I kan se opskriften på den lidt længere nede :)

Opskriften på nougat

 • 200 g bløde dadler

 • hasselnøddesmør (af 200 g hasselnødder, se opskriften nedenunder)

 • 1 stor spsk smeltet kokosolie

 • 1 spsk kakao

Ingredienserne blendes sammen og puttes i en form beklædt med bagepapir. Jeg puttede det derfor en tur i fryseren. Og voila! :) 


Follow on Bloglovin

4

 • Sofie

  Uh det lyder lækkert! Det skal helt sikkert prøves når julen nærmer sig : )
  I det hele taget er det dejligt med opskrifter til en sund(ere) jul ; )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • fitspiration

   Det er også super lækkert :) Stay tuned.. har også lavet marcipan og raw pebernødder i weekenden, som snarest kommer op på bloggen :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mums mums og atter mums!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • fitspiration

   Det er det virkelig også! :) De tager sig desværre ikke så godt ud på billedet, men prøv dem! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's peanuts!