Flad mave-brød fra iFORM

Sixpack: dag 2+3

Jeg har nu været på dette sixpack-program i tre dage. Indtil videre går det utrolig nemt og jeg er meget positiv, men sådan er det vel altid i starten? :) Det er enormt motiverende for mig at tage billeder af alle mine måltider. Det har jeg tænkt mig at blive ved med i de næste seks uger, men bare rolig jeg skal nok skåne jer og kun vise en gang imellem ;) Jeg har dog valgt at vise for de første tre dage. Jeg håber på den måde at I kan få et indtryk af madplanen i dette program :)

Morgenmad:
2 æg, 150 g pære, 75 g tomater (burde have spist 150 g grøntsager) og 25 g flad mave-brød.

Formiddagssnack:
1 æble og 10 cashewnødder.

Frokost:
Guacamole (af 50 g skyr og 1/2 avocado, citronsaft og lidt hvidløg), 160 g frikadeller (lavede en portion af 800 g svinekød 3-7%, 2 æg, 1 løg og 200 g revet gulerod – bagt i ovnen uden fedtstof), 300 g grøntsager: revet gulerod, gulerodsstave og ærter.

Eftermiddagssnack:
Blendet banan og 15 g mandler. (Mandlerne burde jeg ikke have fået, men jeg havde læst forkert i programmet, der står: “1 banan eller 175 g frisk frugt + 15 g mandler”)

Aftensmad: (som igen ikke er særlig fotogen, øv!)
175 g kylling, 90 g kogt fuldkornspasta vendt i tomat (med hvidløg og masser af chili) samt 300 g grønt (salat, aubergine, broccoli  gulerod og rød peberfrugt).

Aftensnack:
1 dl skyr og 2 mandariner.

Træning: 1 time stepfit

 

Morgenmad:
2 dl skyr, 150 g frugt (æble og mandarin), 1 tsk akaciehonning og 10 mandler.

Formiddagssnack:
1/2 avocado og 1 dl mager hytteost.

Frokost:
2 æg, 50 g frikadeller (uden mæl og mel  se ovenover) og 300 g grønt.

Eftermiddagssnack:
175 g pære og 15 g mandler.

Aftensmad:
300 g grønt, 90 g fuldkornspasta og 200 g frikadeller.

Aftensnack:
1 æble (havde ikke mere skyr).

Træning: 1 time stram-op samt iFORMs “mavetræning” bestående af 4 sæt af almindelig mavebøjninger (20 gentagelser), mavetwist (20 gentagelser) og sideplanke (til begge sider, 30-60 sekunder).

Er der egentlig nogle af jer derude, som også følger iFORMs program? :)

Follow on Bloglovin

19

 • Connie

  Jeg abonnerer på iForm, og læste også træningsprogrammet og kostplanen igennem. Problemet for mig er, at jeg altid har haft problemer med min fordøjelse, så jeg må spise lidt anderledes. Jeg blev dog inspireret, og kunne af træningsplanen se, at det stort set er de øvelser osv. som jeg allerede bruger. I stedet for sixpack-kuren meldte jeg mig på madlog.dk for 15 dage siden, og der er allerede røget 1,8 kg og over 15 cm på kroppen (5 cm på maven på en uge). I en alder af 46 ved jeg ikke, om man kan forvente at få sin sixpack frem, men jeg træner dagligt og håber på, at få en tonet krop inden 1. december (som er min skæringsdato for mit “kom-i-mit-livs-bedste-form-projekt). Jeg tager også billeder af min mad, og jeg bliver inspireret rundt omkring på forskellige sites og blogs … og læser fast din blog, da jeg også her finder masser af inspiration :-) … Rigtig god søndag :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • fitspiration

   Sådan, hvor er du bare sej! :) Synes du har fat i det helt rigtige ved at lade dig inspirere og så tilpasse det til dig selv og hvordan din krop har det bedst! :)
   Skulle du få lyst, så må du meget gerne sende før og efter billeder når du er blevet tilfreds med din process :) Det kan muligvis hjælpe som en motivationsfaktor, hvis man har sagt ja til noget ;) Men det er blot ment som et forslag og vil på ingen måde presse :)

   Er virkelig glad for at høre, at du finder inspiration herinde! :)

   Ha’ en fantastisk mandag :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Connie

   Tak tak :-) … ved ikke om jeg er sej – vil bare gerne kunne klare mig længst muligt uden hjælp, og det nytter ikke noget, at man først starter når man er 60 år, selvom det siges, at det aldrig er for sent :-) … Jeg tog før-billeder den 27/12 … det var MEGA grænseoverskridende synes jeg, men jeg er glad for, at jeg gjorde det, så jeg selv også kan se fremskridtene om et par måneder :-) … Jeg følger dig fortsat herinde og er sikker på, at du kan inspirere mig :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mia

  har læst hele forløbet i bladet, og det virker egentlig super overskueligt!
  er dog lidt ked af den træning man skal lave, men tænker at jeg snart springer på kostplanen, og så træner jeg bare som jeg plejer, og evt. tilføjer en del af de maveøvelser, der er i programmet.
  (træner 5-6 gange om ugen, så det er ikke fordi, at jeg ikke vil træne så meget som der står i bladet, er bare så glad for mine træningsrutiner lige nu, at jeg helst ikke vil lave om på dem :p)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • fitspiration

   Jeg har det på samme og følger derfor deres kostplan og maveprogrammet, men dyrker motion dagligt, som jeg plejer. Jeg har dog tænkt mig at lave intervaltræning de dage de forslår osv. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for dine gode fit-inspirationer. Jeg har tænkt på jeg gerne vil prøve, det trænings – og kostprogram du er i gang med lige nu. Men kan ikke få adgang til det med min bruger på iform. Har du nogen ide om, hvor man kan købe bladet – i hvilke butikker?! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det spændende at følge dit forløb mod sixpack! Jeg har selv tænkt mig at hoppe med programmet, når jeg har fået lidt mere plads i hverdagen – om et par uger. Jeg glæder mig til at føle udfordringen og (forhåbentlig) se resultater. :)
  Fortsat god fornøjelse med din rejse mod sixpack, jeg følger ivrigt med ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • fitspiration

   Tak for din søde kommentar! :) Det er så skønt og yderst motiverende at vide der sidder nogen derude og følger med og som på et eller andet plan forventer at se resultatet :) Jeg er selv meget spændt på om jeg på den relativ korte tid formår at få min fedtprocent langt nok ned – jeg håber det virkelig og knokler også for det! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kan godt forstå, at det hjælper en del på motivationen ;)
   Ja, det er jo ‘vildt’ kort tid, meeen mon ikke hårdt arbejde og ren diæt skal hjælpe dig (os) godt på vej! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg syntes kostplanen ser rigtig fornuftig ud. Det er vigtigt at spise det hele rigtige, samt træne hvis man ønsker at nå sit mål med træningen.

  mvh Amalie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • fitspiration

   Enig :) derudover er det en lækker kostplan, som man ikke kører død i :) og har allerede tabt 1,3 kg på fem dage :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise

  hvor længe var dine frikadeller i ovnen? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • fitspiration

   Det er faktisk et godt spørgsmål… Tog desværre ikke tid på dem, men mener det var en god halv times tid… De tager længere tid end man lige tror :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Kan ikke lige lade være med at spørge, om du har fortolket planen på din egen måde? Eller om mit blad bare viser noget andet ;) Eksempelvis siger den ifølge mit blad, at man skal have 125-150 g protein til frokost, og ikke de 200 som du foreskriver. Er bare nysgerrig. Du spiser heller ikke nogen aftensnack? :)
  Jeg begynder også på den fra i morgen af, er ret spændt for jeg har selv problemer med at få spist NOK, da jeg lider af en spiseforstyrrelse, men gerne vil opbygge muskelmasse og tage på på en pæn måde. Derfor vil jeg gerne prøve at følge denne. Det er dog meget grænseoverskridende for mig, da jeg skal spise en del(!) mere protein end jeg plejer, og mere sundt fedt end jeg før har gjort. Men vil SÅ gerne kunne, det ville være en kæmpe sejr for mig :) Har dog heller ikke fået bagt brødet endnu, det i sig selv er også lidt en udfordring med alle de kerner og sunde fedstoffer, selvom min fornuft siger mig at jeg har godt af det.
  Knus :)
  Ps. har du en opskrift på det rugbrød du har bagt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • fitspiration

   Hej Marie :)
   ja, jeg har valgt at fortolke en lille smule på planen, da jeg dyrker langt mere motion end de foreskriver og derfor har brug for lidt ekstra protein ved frokost tid. Jeg forsøger dog, så vidt muligt, at holde mig til planen, men spiser f.eks. sjældent de kulhydrater, som de foreslår.
   Jeg synes det lyder rigtig fornuftigt med din plan :) Jeg håber virkelig det lykkes for dig! Vær dog opmærksom på at vælge nogle grøntsager med gods i, da de ellers hurtigt kommer til at stable sig op på din tallerken og syne af mere end du nok har lyst til ;)

   Opskriften til deres flad-mave brød finder du lige her. Jeg spiser ikke almindelig rugbrød under dette program, men har luret lidt i uge 3+4 og 5+6 og følger indimellem anvisningerne der når jeg skal erstatte det almindelige rugbrød med flad-mave brødet.

   Håber det gav lidt mening? :) Ellers så spørger du bare igen.
   Al mulig held og lykke – håber virkelig det lykkes for dig! :)
   Knus :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flad mave-brød fra iFORM