Mandagsinspiration

Off topic: langsom blog fyldt med reklamer :(

Jeg fik tidligere en mail fra en sød læser, der fortalte at min blog var meget langsom til at indlæse pga. de mange billeder. Det har jeg forsøgt at rette op på nu! :) Jeg håber det er blevet bedre! Jeg er virkelig glad for, at hun skrev til mig, da jeg ikke selv var klar over problemet. Oplever I andre irriterende ting på bloggen, så sig endelig til! :)

Jeg har derudover en tilføjelse, som jeg håber I vil overveje så bliver bloggen nemlig meget pænere at se på og indlæses super hurtigt! Det kommende er faktisk en re-post af et indlæg jeg lavede to dage efter bloggens start:

Til min store skuffelse så jeg i dag, at der er reklamer på min blog. ØV! Jeg havde ellers været inde på forskellige basisblogs på bloggersdelight inden jeg skriftede herover for at sikre mig at der IKKE var reklamer. Jeg havde imidlertid glemt, at jeg har en ganske god reklameblocker på min browser og jeg derfor ikke ser reklamerne.
Hvis du ikke ser bloggen via Bloglovin‘, vil jeg helt klart anbefale dig at installere en “Adblock”. Den jeg benytter mig af finder du lige her og fungerer i Chrome. Bruger du en anden browser, så søg bare på google :)  

Obs, dette er på ingen måder et sponsoreret indlæg, men blot et kæmpe ønske fra min side om at bloggen er reklamefri og hurtig! Jeg vil derfor helt klart anbefale jer, at finde en reklame-blocker, da I derved undgår irriterende reklamer på diverse internet-sider. Det er desuden bare et lille program, som hurtigt kan slås til og fra :)

Follow on Bloglovin

8

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsinspiration