Mød Stinna, del 1

Ny Facebook-side: Fitness Flavour

Jeg har på det seneste haft et samarbejde med fire skønne piger og nu får I endelig lov til at se hvad det går ud på! 

Det er en Facebook-side, hvor vi vil poste dagens tips, gode råd, links til blog-indlæg og andre sjove/relevante info’s omkring sundhed.

Som I kan se på ovenstående billede, som er Facebook-gruppens coverbillede, så har vi valgt at kalde gruppen for Fitness Flavour. Det har vi gjort fordi vi er fem meget forskellige bloggere, der både blogger om sundhed, træning og mad. På coverbilledet, har jeg taget et kendetegn fra hver blog – kan I finde dem? :)

Jeg håber sådan I vil tage godt imod vores nye tiltag og like os på Facebook!

Her er lidt information om de fire skønne piger:

Christine – christinebonde.dk

Gennem bloggen christinebonde.dk vil jeg minde både mig selv og ikke mindst andre om hvordan et godt helbred er et solidt fundament for høj livskvalitet. Til daglig studerer jeg Global Nutrition and Health og underviser i Bodyflow i FitnessDK men meget af min viden skyldes min nysgerrighed. Jeg er altid interesseret i at vide hvad der rør sig på sundheds- og træningsområdet netop nu, og jeg elsker at eksperimentere i køkkenet og udfordre mig selv i min træning.

 

Stinna – stinna.dk

Min blog er om sund livsstil. For mig betyder kosten næsten alt, så derfor handler min blog primært om sund mad, som kroppen har godt af. Jeg er vegetar og går op i rawfood, ‘clean-eating’ og søde sunde sager :-)

 

Malue – fitfoodlove.com

Hej, jeg hedder Malue og er en vaskeægte sundhedsfreak. Jeg har oplevet bagsiden af medaljen vedr. sundhed, da jeg fik spiseforstyrrelse og har nu brugt 1 år på at bekæmpe den. Det har været det værste, jeg nogensinde har gjort mod mig selv, men jeg har lært så meget af det, og jeg kender i dag min krop langt bedre end før. På min blog vil du kunne læse om min kamp mod min spiseforstyrrelse, tanker og min interesse for kost, motion og velvære med målet om at eje en sund krop og et glad sind.

 

Jonna – jonnaboe.blogspot.dk

Bloggen john-a, er min blog om din sundhed. Jeg studerer biologi og idræt, hvor jeg får en fantastisk viden om den grundlæggende del af træning og sundhed – her snakker vi helt nede på celle og molekulært niveau. Denne øjenåbnende viden vil jeg gerne dele ud til alle, bare fortalt med et glimt i øjet, så alle os der går mere op i at se resultater end at vide hvorfor de kommer, kan være med!

Follow on Bloglovin

3

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mød Stinna, del 1