Off topic: langsom blog fyldt med reklamer :(

Mød Stinna, del 1

Jeg har lavet et lille interview med Stinna omkring sund kost og motion. Stinna er mit søde veninde, som har den lækre og yderst inspirerende blog Stinna.dk. Jeg har valgt at dele interviewet op i to dele og I får her del 1, som er en præsentation af hende og som primært omhandler kosten:

 

Vil du ikke fortælle lidt om dig selv?

Jo selvfølgelig! Jeg hedder Stinna, er 23 år gammel og bor i Aarhus C. Til dagligt arbejder jeg på en rawfood café.

Hvornår startede du din blog og hvad handler den om?

Jeg startede min blog for et par måneder siden.

Jeg har længe spist sundt og mange bekendte begyndte at spørge ind til opskrifter. Derfor startede jeg bloggen, så dem der har lyst kan læse med. Jeg går op i at spise naturlige råvarer og mad som er let at tilberede. På min blog finder man ikke kunstige sødemidler og E-numre, men naturlig mad til enhver smag. Mad skal smage godt og være sjovt at lave :)

Kilde: Stinnas eget foto

 Du har været vegetar i mange år efterhånden, men hvor længe, hvorfor og hvordan kombinerer du det med din kød-elskende kæreste?

Jeg har været vegetar i 10 år, så det er slet ikke noget jeg tænker over længere. Men vi prøver oftest at lave mad sammen, hvor han så laver kød til og jeg sniger mine ingredienser i. Men det er selvfølgelig en smule mere besværligt, nu hvor jeg ikke spiser kød.

Jeg spiser ikke kød fordi jeg simpelthen bare ikke kan lide det. Jeg har ellers forsøgt at spise kød flere gange, men må opgive hver gang. Så i stedet lever jeg godt som vegetar :)

 

Hvilke madtendenser er du særligt vild med for tiden og hvorfor?

Jeg er helt vild med, at der dukker så mange sunde opskrifter op overalt. Lige for tiden er jeg især vild med rawfood – jeg synes det er et genialt koncept! Især raw-kager er jeg særligt begejstret for.

Kilde: Stinnas eget foto

Hvad er dine yndlings retter/opskrifter, når der skal spises sundt?

Den er godt nok svær. Jeg er generelt vild med mad, som smager af noget. Jeg spiser sjældent bare en salat, men vil i stedet gerne eksperimentere mere råvarer. Lige for tiden er jeg meget begejstret for rosenkål – hvor har de været hele mit liv?

Jeg ved du har en meget sød tand, men så hvad gør du når du får lyst til noget usundt?

Jeg har næsten altid lyst til noget sødt! I stedet for at ’falde i’, så laver jeg de usunde ting sunde. Jeg er meget glad for pandekager lavet af æg og banan. De tager min trang til søde sager. Et par mandler og dadler kan også gøre det. I stedet for at se det søde som forbudt, så laver jeg en sundere version og spiser den med god samvittighed.

Har du nogle gode alternativer til de usunde ting?

Kager er noget af det jeg elsker at eksperimentere med. Jeg har blandt andet lavet en cheesecake uden mel eller sukker, men med hytteost og nødder. 

Kilde: Stinnas eget foto
 Tusind tak til Stinna :) Dette var så del 1 og del 2 får I om snart ;) I mellemtiden, så synes jeg I skal tage et smut forbi hendes super fine blog og lad jer inspirere af hendes smukke og lækre opskrifter!
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Off topic: langsom blog fyldt med reklamer :(