What I ate.. dag 18

Hjemmelavet ice tea

Her kommer en meget simpel “opskrift” på ice tea :) Jeg kan ikke lide sodavand, så synes nogen gange det kan være meget rart med noget andet end vand..

Kog 1 liter vand. Hæld vandet i en kande med to tebreve i og lad det trække i den anbefalede tid. Jeg tilsatte desuden fire sødetabletter (hvis ikke jeg var på kur, brugte jeg i stedet sukker eller honning). Lad teen køle lidt ned og stil den i køleskabet. Når den er helt kold presses saften fra en halv citron i. Og det var det :) Nyd nu et glas lækkert ice tea.

Follow on Bloglovin

11

 • Mmm, hjemmelavet ice tea er så lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • fitspiration

   Ja det er bare super lækkert og sommerligt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Ser rigtig lækkert ud. Jeg har længe drukket den hvide te med raspberry, men jeg kan ikke få den længere, hvor har du købt den? Den er bare så god :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • fitspiration

   Det er ved at være noget tid siden jeg købte den, så kan desværre ikke huske det :(

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rasmus

   Jeg køber den i Kronen i Aalborg :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Det ser virkelig lækkert ud og virker som et godt alternativ til de ikke sodavandsdrikkende :-) Hvor meget svarer en sødetablet cirka til i almindelig sukker? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • fitspiration

   Jeg mener at én tablet ca svarer til en teskefuld sukker :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder ret lækkert! Ice tea er så lækkert synes jeg, men der er generelt alt for meget sukker i det man kan købe synes jeg. Må da helt sikkert prøve at lave det selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • fitspiration

   Lige præcis og når det nu er så nemt :) Og så bestemmer du helt selv hvor sødt det skal være :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder forfriskende.. Men uhh mit te-drikker-hjerte græder når jeg ser du bruger Lipton (eller andre pre-packed te). Er helt sikker på ice-tea’en vil smage tusind gange bedre ved at købe te i en rigtig te-butik :) Kan anbefale http://tante-t.dk/ ;) Rigtig fin blog! Virkelig inspirerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • fitspiration

   Haha, kan jeg godt forstå dit te-hjerte gør! ;) Jeg har altid drukket utrolig meget te og haft ca. 20 forskellige slags, som jeg pt er ved at tømme. Jeg er kæmpe fan af Hans og Grethe te (fås vist kun i Århus), men jeg har lovet mig selv ikke at købe mere før jeg har fået drukket mit kæmpe lager (som heldigvis snart er tomt). Mit favorit te er for tiden en med kokos – hvad kan du bedst lide? :)
   Tak for tippet – jeg kigger forbi :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What I ate.. dag 18