Fit med Anne Bech

Grøntsagsgratin/muffins med skyr, hytteost og kylling

På Instagram lovede jeg at lægge denne opskrift op mandag i sidste uge. Det kom den altså ikke, for mine billeder var jeg ikke tilfredse med. De var gule og så bare ikke særlig indbydende ud ;)
Jeg prøvede så at lave samme opskrift hos mine forældre. Jeg ændrede derfor mængderne og formen. Første gang jeg lavede dem var det nemlig lækre muffins, som er perfekte til et hurtigt mellemmåltid eller til at have med i madpakken. Ude hos mine forældre lavede jeg det som en gratin. Jeg vil helt klart anbefale at lave dem som muffins, men da billederne fra gratin’en blev pænest er det altså dem i får ;) Til gratin lavede jeg dobbelt op på mængderne, så dem halverer I bare hvis I laver muffins (hvor der så bliver 12 stk).

 

 

Og sådan her ser mine fine muffins ud:

foto

Follow on Bloglovin

6

  • mj1361816919039

    Ej hvor sjovt, så sent som i går aftes havde jeg gratin fra tidligere på ugen som jeg lavede til muffins, haha :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • fitspiration

      Ej det var faktisk ret morsomt :) Men opskrifterne minder også lidt om hinanden :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sissel

    De ser lækre ud! Hvad spiser du dem med? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • fitspiration

      Som de er hvis det er til frokost og ellers så en simpel salat. Spidskålssalaten fra Christian Bitz er pt yndlingssalaten, så den vil være perfekt til ;)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor ser de lækre ud – det er vel perfekt at have med i skoletasken som en ekstra snack ? :)

    /Camilla – http://www.fitnrun.bloggersdelight.dk
    En blog om træning, løb og sund livsstil.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fit med Anne Bech