Mød John-a, del 2

Gæsteblogger: Malue fra fitfoodlove.com

Jeg har fået Malue fra bloggen fitfoodlove.com til at lave et lille gæsteindlæg for mig, her mens jeg er på New Zealand. Hun har lavet nogle rigtig lækre kyllingemuffins, som I finder lige her under:

Disse kyllingemuffins er rigtig nemme at lave, og jeg er især glad for dem, fordi jeg kan tage dem med til træning og spise dem lige umiddelbart efter træning.

Hver muffin indeholder 95 kcal, 12 g. protein, 4,5 g. fedt og 1 g. kulhydrater. Dvs. at hvis man spiser 2 efter træning, så har du ca. indtaget lige så mange proteiner, som hvis du drak en proteinshake. Jeg er ikke fan af proteinpulver, da det for det første virkelig ikke smager godt, og jeg vil meget hellere fylde min krop med rigtig mad. Derfor er disse muffins en god løsning for mig + de er bedre at tage op af tasken i omklædningsrummet end en dåse tun ;) 

Opskrift: 

50 g. baby spinat blade
5 æg
300 g. kylling

Hvis du har mulighed for at købe det hele økologisk og rigtig kylling, så vil det være at foretrække. Selv har jeg dog brugt kyllingestrimler, fordi det er billigere. 

Spinatbladene hakkes og blandes sammen med kyllingestrimlerne og æggene. Du kan enten vælge at blande æggene i skålen eller først fylde muffinformene med spinat og kylling, inden du klækker ægget udover. Så skal du bruge 7 æg i stedet for 5. Tilføj så mange krydderier du vil. Selv brugte jeg chili krydderier, der øger forbrændingen.
Dine muffins skal bages i en foropvarmet ovn på ca. 200 grader i 20 minutter eller til de er gyldne på toppen. 

Det kan være en god idé at lave en stor portion og fryse resten ned, da de sagtens kan fryses. 

 

Knus Malue

 

Follow on Bloglovin

5

 • […] Hvis i ikke allerede læser med på fitspirations blog, så kan i her læse mit gæsteindlæg – link […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hvor mange muffins får du ud af en portion? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • fitspiration

   Se det er et godt spørgsmål, som jeg desværre først kan svare på om en lille uges tid, når jeg har fået dem afprøvet selv :) Skal nok vende tilbage ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Har lavet dem i dag, og nøøj! Jeg er vild med dem :) Jeg stegte noget kylling som jeg senere rev. Næste gang må den gerne blive mere saftig – men med lidt pesto ovenpå er disse muffins VILDT gode!! Jeg brugte noget broccoli, jeg havde i overskud i stedet for spinat :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • fitspiration

   YUM, det lyder bare lækkert! :D Det skal jeg helt sikkert prøve når jeg kommer tilbage til Danmark igen :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mød John-a, del 2