Sund på sociale medier :o)

Et hej og glædelig jul

Jeg tænkte et “glædeligt jul” vil være på sin plads :) Jeg har været lidt stille herinde, men det skyldes at jeg netop er flyttet og jeg bl.a. i den sidste uge brugte over 16 timer på at køre i tog (bliver desværre køreyg hvis jeg sidder med computer). Men nok om det. Jeg håber I allesammen får en rigtig dejlig jul og så er jeg lidt spændt på om I er lige så tossede som jeg er? Jeg tager nemlig til træning kl. 09.05 i morgentidlig, hvor der er et rigtig fedt step-event. Jeg glæder mig helt vildt! :)


Follow on Bloglovin

2

 • Line V

  Du er ikke den eneste! Jeg startede også dagen med en omgang hård træning. Så kan man ligesom lidt bedre tillade sig at spise af alle julegodterne i aften :-P

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • fitspiration

   Hvor er du bare sej! :) og giver dig helt ret i at man har det meget bedre med sig selv når man i aften sidder og spiser af alle lækkerierne! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund på sociale medier :o)