Sund jul: Marcipan

1. december = 6 måneder til sommer!

Glædelig 1. december, nu er det officielt tilladt at pynte op til jul, spise fed mad, drikke en masse glögg og spise konfekt en masse.
Aaaaah.. bare fordi det er 1. december så betyder det jo ikke at man skal jule-hygge med hovedet under armen, vel? Pynte op til jul – den er stadig HELT OKAY at gøre i overdreven udgave, men resten… Alt med måde vil jeg sige :) Bare fordi det er jul, kan man jo sagtens dyrke en masse motion, leve sundt i hverdagen og tænke sig lidt om i weekenderne. Erstat noget af købe konfekten med den hjemmelavede udgave (se evt. mine opskrifter på nougat, marcipan, raw pebernødder), hold igen med de flydende kalorier og tag lidt ekstra vand og tag nu ikke til julefrokost på tom mave, for så at gå fuldstændig amok i buffeten.

For at motivere jer til en sundere jul, vil jeg lige komme med oplysningen om at der officielt er et halvt år til sommeren begynder! Og med den konstatering – glædelig 1. december! 

(Kilde: klik på det enkelte billede)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund jul: Marcipan